Einde van het spinning-seizoen bij BEAktief

Auteur: Arno van Vliet

In de winterperiode is het niet alleen snel donker, maar ook regelmatig niet al te best weer. Om als (race)fietser in dan enigszins fit te blijven konden we, na de vervelende corona-jaren, in 2022 weer spinnen bij BEAktief in Woerdense Verlaat. Vanaf oktober 2022 tot en met maart 2023 was het spinnen op de dinsdagavonden vanaf 20:30 uur.

Onder de uitstekende begeleiding van instructeurs Mirjam Groen in ’t Wout en Erwin Klein werd bij muziek een uur het luie zweet eruit getrapt. De workout werd met een hartslagmeter op hartslagzones uitgevoerd.

Dit seizoen hebben circa tien LbnK’ers de lessen gevolgd. Op dinsdag 28 maart sloten Ronald Compier, André van Vliet, Ramses van Hӧvel en Arno van Vliet het seizoen af. Vanaf nu is het wegseizoen weer geopend en gaan binnenkort de fietstrainingen op dinsdagavond weer van start. Vanaf oktober 2023 is wederom de mogelijkheid om te spinnen bij Mirjam en Erwin.
Veel fietsplezier en veilige kilometers!