• Nieuwe LbnK kleding passen en bestellen

  by  • 8 november 2021 • LbnK Algemeen, Nieuws • 0 Comments

  De nieuwe LbnK kleding is er en vanaf nu hebben we hier een webshop voor! Je kunt er alle kleding bekijken en direct bestellen. Je maakt een account aan in de webshop en kunt zo je bestelling volgen.Passen bij Bike CenterNatuurlijk is het ook weer mogelijk de kleding eerst te passen. Vanaf dinsdag 9 november liggen alle varianten bij Bike Center Woerden (Korenmolenlaan 4-B). Je hebt vanaf dat moment 2 weken de tijd om te passen. KortingVoor elke variant van de kleding geldt dat je op één exemplaar sponsorkorting krijgt. Deze korting wordt achteraf verrekend en terugbetaald via een creditnota. De sponsoren die op de kleding vermeld staan, steunen de LbnK de komende 3 jaar. Ze vinden het fantastisch om de kleding ‘in het wild’ tegen te komen. We wensen je er weer veel sportplezier mee! 

  Je vindt de webshop hier.

  Share

  About

  Geef een reactie