• LbnK Bike-Run verplaatst naar 13 oktober 2018

  by  • 31 maart 2018 • Fietsen, Nieuws • 0 Comments

  Beste LbnK-er,

  Wegens gebrek aan deelnemers zal de LbnK Bike-Run 2018 van aankomende maandag 2 april niet doorgaan. Uiteraard heel jammer, want dit is toch jarenlang het evenement geweest waarmee de LbnK het sportieve seizoen opende. Jammer ook voor de sporters die zich hebben opgegeven en die wij langs deze weg hiervoor willen bedanken.

  Betekent die nu het einde van de LbnK Bike-Run? Nee, dat is het zeker niet! Het is een te mooie evenement om een jaartje over te slaan.

  Als seizoensopening is het niet gelukt, maar misschien lukt het wel als seizoenssluiting, samen met de LbnK borrel. Het bestuur is akkoord, dus de nieuwe datum voor de LbnK Bike-Run wordt zaterdag 13 oktober 2018. We gaan er een prachtige dag van maken! Eerst strijden om de wisselbekers met na afloop de prijsuitreiking, de uitreiking van de LbnK kei 2018 en de LbnK borrel!

  En……je kunt je nu al opgeven voor de LbnK Bike-Run!!!!!!!! Gewoon via dennis@lbnk.nl of ed@lbnk.nl.

  Als organisatie wensen wij jullie allemaal een gezellig en ook sportief Pasen!

  Maarten
  Dennis
  Ed

  Share

  About

  Geef een reactie