• Uitslag LbnK Bike-Run 2016

  by  • 30 maart 2016 • Evenement, Fietsen, LbnK Algemeen, Lopen, Nieuws • 0 Comments

  Vooruitlopend op het verslag en de foto’s van de LbnK Bike-Run hier alvast de uitslag op veler verzoek.

  De LbnK wisselbeker is dit jaar gewonnen door het team Andre van Vliet en Maurik van den Haak. Opmerkelijk detail is dat triatleet Marcel Griffioen is zijn eentje nog sneller was dan het winnende team. We gaan nog een leuke prijs voor Marcel verzinnen.

  Uit de nacontrole blijkt dat bij de dames Wilma Stooker toch sneller was dan de winnares Lisette den Ouden. Beiden hebben een fantastische tijd gelopen en ook voor Wilma gaan we een prijzen pakketje regelen.

  LBNK 2016 opening 2.xlsx LBNK 2016 opening 2.xlsx LBNK 2016 opening 2.xlsx

   

   

   

   

   

  Share

  About

  Geef een reactie