• Bevrijdingsestafette Loop 4-5 mei 2015

  by  • 31 maart 2015 • Evenement, LbnK Algemeen, Lopen, Nieuws • 1 Comment

  Hardlopen van Wageningen naar Kockengen

  Op 5 mei wordt het Bevrijdingsvuur naar Kockengen gehaald. En niet met de auto, maar door een groep estafettelopers onder leiding van Henk van Roon.

  De voorbereidingen voor deze bijzondere tocht zijn al maanden in volle gang. Op 4 mei vertrekken de lopers ‘s avonds naar Wageningen waar ze de fakkel met het Bevrijdingsvuur in ontvangst zullen nemen. Hierna begint de nachtelijke tocht terug naar Kockengen waarbij de estafettelopers beurtelings de fakkel met het Bevrijdingsvuur zullen dragen. De lopers leggen verschillende afstanden af en zullen elkaar afwisselen tijdens de tocht. Sommige lopers, waaronder Henk, zullen echter de complete afstand te voet afleggen.

  Op 5 mei zal de groep in de loop van de ochtend aankomen op het Driestammenplein. Hierna wordt het Bevrijdingsvuur aangestoken en kan het Bevrijdingsfeest 2015 beginnen!

  We wensen alle lopers alvast heel veel succes!

   

  FakkelLoop 2015

   

  Geschreven door Aafke

   

   

  Share

  About

  One Response to Bevrijdingsestafette Loop 4-5 mei 2015

  1. 1 april 2015 at 13:44

   Op 5 mei zal een groepje lopers gaan trainen (vertrek 9 uur vanaf de Sportweg) en de fakkellopers tegemoet lopen. Zodoende lopen zij vanaf de rotonde bij Gieltjesdorp het laatste stuk mee. Lijkt je dit ook leuk? Zorg dan dat je 5 mei om 9 uur op de Sportweg bent!

  Geef een reactie