• Hans van Vianen, mecanicien bij het Belkin Pro Cycling team

  by  • 22 oktober 2014 • Clinic, Fietsen, Nieuws • 1 Comment

  Hans van Vianen is een Kockenees en een groot fan van de wielersport. Hij is nauw verbonden met het professionele wielrennen, want hij is mecanicien bij  Belkin en volgend jaar bij TEAMLottoNL. Hans zit vol verhalen over het wielrennen en weet alles over onderhoud, materialen en het afstellen van de racefiets en mountainbike.

  Op maandag 3 november komt Hans ons vertellen over zijn vak, het professionele wielrennen en geeft hij ons tips voor het onderhoud van de racefiets en mountainbike. Onderhoud is uiteraard het behoud van je fiets, maar preventief onderhoud is zeker zo belangrijk. Hoe voorkom je schade en wanneer moet je vervangen? Wat kun je zelf doen en wat kun je beter aan de “professionals” overlaten?_E359528

  Met andere woorden, een presentatie die je niet mag missen? Noteer dus alvast in je agenda:
  Datum:                  Maandag 3 november 2014

  Tijdstip:                19.30 uur

  Locatie:                 Spengen 25a, bij Kees en Sonja Fokker

  Kom jij ook? Meld je dan even aan via mailadres info@lbnk.nl

  Bestuur LbnK

   

  Share

  About

  One Response to Hans van Vianen, mecanicien bij het Belkin Pro Cycling team

  1. 22 oktober 2014 at 13:16

   Leuk, ik ben hier zeker bij!

  Geef een reactie